A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

25-річчя створення літературно-мистецького об’єднання «Дивослово»

Дата: 29.03.2023 08:00
Кількість переглядів: 54

25-річчя створення літературно-мистецького об’єднання «Дивослово»

28 березня при Теплицькій центральній бібліотеці відбулася творча зустріч присвячена 25-річчю створення літературно-мистецького об’єднання «Дивослово». Кожен приходить у світ, аби протоптати в ньому власну стежину. Чиясь так і залишається стежиною одного життя, і лиш небагатьом судилася доля належати наступникам. Тоді їхній слід переходить у пам'ять нащадків і оживає…

Літературно-мистецьке об’єднання «Дивослово» об’єднує майстрів слова, пісенного мистецтва, які не уявляють себе без творчості, народжених і випещених щедрою землею Тепличчини- мальовничого багатого на таланти куточка Подільського краю.

Чверть століття –гарний вік. Члени об’єднання, гості, згадували про перші кроки в творчості, здобутки: книги, колективні збірки, виступи перед трудівниками району, вечори в Будинках культури, зустрічі в школах, ліцеї, дитячих садочках. На даний час три члени «Дивослова» -Т.Приймасюк, О.Герасименко, О.Павленко - члени НСПУ.

Присутні мали змогу ознайомитися з історією «Дивослова» у світлинах та творчим доробком учасників «Дивослова» «Нам вірші пише піднебесся».

Членів літературно-мистецького об’єднання вітали Наталія Вербовата- начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Теплицької селищної ради, в.о. директора КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» - Микола Паламарчук.

Двері до бібліотеки та до «Дивослова» гостинно відкриті всім, хто любить літературу, прагне збагатити свої знання, вдосконалити свої можливості, вміє слухати і хоче бути почутим.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень