A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Перша зустріч лідерів учнівського самоврядування громади

Дата: 29.03.2023 08:07
Кількість переглядів: 55

     Учнівське самоврядування забезпечує комплексний виховний вплив на учнів шляхом їхнього залучення до усвідомленої й систематичної участі у вирішенні важливих питань життя класу, закладу та й громади в цілому, готує учнів до майбутнього самостійного життя, до становлення їх як гідних громадян своєї держави.

     28 березня 2023 року на базі КЗ Теплицької селищної ради «Будинок дитячої творчості», за сприяння відділу освіти, культури, молоді та спорту Теплицької селищної ради, зібрались лідери учнівського самоврядування нашої територіальної громади. 11 кращих представників закладів загальної середньої освіти були делеговані на першу, в цьому році, зустріч для плідної співпраці на благо рідноїгромади.

     Під час тренінгового заняття, організованого заступником директора КЗ Теплицької селищної ради «Будинок дитячої творчості» Ларисою МИКОЛАЙЧУК, учні мали змогу поглибити знання про поняття «лідер» та «лідерство», активізувати творчі та комунікабельні здібності. На зустріч лідерів учнівського самоврядування завітав Віктор ЗАЙЦЕВ, помічник народного депутата Сергія КОСТРІЙЧУКА, який привітав лідерів, побажав плідної праціта презентував від депутата невеличкі подарунки: органайзери та екоручки, що стануть незамінними помічниками в роботі.

     Новостворена команда обрала голову учнівської ради Теплицької територіальної громади. Нею стала учениця 9-Б класу ОЗ Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» Анна Яковенко. Заступником головиучнівської ради обрано Дарину К’ЯГНИЦЬКУ, ученицю 10-А класуОЗ Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1»

     Це була перша робоча зустріч, яка покладе початок тривалої роботи молоді, над розвитком території громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень