A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

«Золота вість Великодня»

Дата: 13.04.2023 11:42
Кількість переглядів: 82

        Працівники центральної бібліотеки для дорослих та бібліотеки для дітей КЗ "Центру культури і дозвілля Тепличчини" підготували книжкову виставку - інсталяцію "Золота вість Великодня", присвячена відзначенню одного з найбільших і найсвітліших релігійних свят – Христового Воскресіння.

        Яке ж то гарне свято – Великдень! Оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, перегукуються голосним пташиним співом. Земля молодою травицею вкривається, зодягаються в зелень та квітнуть дерева, гаї. Весна... Саме на весну припадає найголовніше свято – Пасха або Великдень.

       Великдень! Сама назва вказує на те, що це не звичайний, а великий день. Величне свято, яке споконвіку символізувало перемогу над силами темряви і зла, уособлювало примирення і прощення. Воно нагадує нам про любов і милосердя, страждання і біль, одвічні людські цінності. Воскресіння Ісуса Христа дає нам змогу перемогти духовну смерть і жити новим повнокровним життям. Воскресіння Господнє в усі часи давало людям наснагу вірити і любити, прощати. У цей день кожному треба примиритися з ближнім, відкрити свою душу вогником добра та милосердя.

      Будьмо християнами - милосердними до всього живого.

Христос Воскрес!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень