A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

"Цей чарівний світ танцю"

Дата: 02.05.2023 14:07
Кількість переглядів: 80

28 квітня, напередодні Міжнародного дня танцю, зала КЗ Теплицької селищної ради «Центр культури та дозвілля Тепличчини» була переповнена глядачами - любителями хореографічного мистецтва, шанувальниками творчості зразкового танцювального колективу "Фантазія".

Традиційно, щороку, навесні "Фантазія" організовує проведення творчих концертів. Однак, війна внесла свої корективи в наше життя. Всі ми, кожен на своєму фронті, працюємо на Перемогу та всіляко намагаємось допомогти ЗСУ. Тож цьогоріч концерт був благодійним, впродовж якого для збройних сил України зібрано 9,5 тис. грн.

В програмі виступу колективу було представлено більше двадцяти хореографічних постановок різних за жанром, характером: сюжетні та побутові, сучасні та народні, ліричні та жартівливі. Кожна група, від малюків-шестирічок до найстарших досвідчених танцюристів, майстерно перевтілювались в той чи інший образ. Глядачі зустрічали та проводжали виконавців бурхливими оплесками.

Творчі концерти "Фантазії" - це своєрідні "родинні" зустрічі, адже на захід приходять випускники різних років, мами, татусі, братики й сестрички.  І цей концерт не виключення. Випускники 2022 року Тетяна Шевченко та Анна Шевчук ще й подарували глядачам хореографічну замальовку "Кумасі". Випускниця 2018 року, Валерія Плюшко, нині викладачка хореографії, завітала на свято разом зі своїми вихованцями. Музичне вітання прозвучало від Марії Орлової, вихованки КЗ Теплицької селищної ради «Теплицька дитяча музична школа», викладач Оксана Драченко.

Зі словами вітання та побажання звернулися селищний голова Теплицької громади Руслан Трамбовецький, помічник депутата Верховної ради України Віктор Зайцев, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Вербовата, директор КЗ "Центр культури та дозвілля Тепличчини" Микола Паламарчук.

Усім нам миру і Перемоги !!!!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень