A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Оглядові екскурсії «Зростаємо мужніми»

Дата: 17.05.2023 16:08
Кількість переглядів: 55

У комунальному закладі «МУЗЕЙ ІСТОРІЇ ТА ЕТНОГРАФІЇ ТЕПЛИЧЧИНИ» для учнів 4-Б та 2-Б класів було проведено оглядові екскурсії «Зростаємо мужніми». Саме змалечку ми маємо виховувати в учнях патріотичне виховання, національну свідомість, повагу до армії та гордість за те, що ти – українець!

Оглянувши виставку "Війна з минувшини й жахіття сьогодення", діти мали можливість приміряти окремі елементи військового спорядження.

Гостею заходів була інспектор СЮП Гайсинського РУП лейтенант поліції Галина Подолян, яка доповнила екскурсовода розповідями з військових позицій та пригостила юних відвідувачів солодощами, якими смакують наші захисники.

Школярі вражають своєю допитливістю та бажанням знати історію свого народу, тільки у формі спільної та дружньої розмови побачене та почуте зафіксується в пам’яті дитини.

Саме в Міжнародний день сім’ї ми говоримо про повагу та любов до батьків, захисників та своєї малої Батьківщини, про наші національні особливості. Ми дякуємо нашим захисникам та захисницям за спокійний сон, бо знаємо що вони боронять наш спокій!

Все буде Україна!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень