A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Культурно – мистецька акція "Все буде Україна"

Дата: 09.10.2023 08:10
Кількість переглядів: 17

Саме у важкий період для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Тому сьогоднішня культурно – мистецька акція "Все буде Україна", яка відбулася 6 жовтня, проходила з метою допомогти нашим військовим, зокрема 67 ОМБр ДУК (добровольчому українському корпусу) 3-ій бригаді, 2 -му механізованому батальйону.

Наші захисники запекло відстоюють клаптик за клаптиком території нашої країни зі зброєю в руках. А ми віддано продовжуємо боротьбу на творчому фронті, як дорослі так і діти.

В концертній програмі взяли участь працівники та аматори народного мистецтва КЗ "Центр культури і дозвілля Тепличчини", вчителі та учні дитячої музичної школи, Теплицька філія асоціації макотокай карате України.

Із великим захопленням жителі містечка переглядали виставку військової тематики "Гідні нащадки словетного козацтва" на якій були представлені експонати музею історії та етнографії, трофеї передані нашими захисниками з передової для волонтерського штабу народної Самооборони.

Керівниками гуртків БДТ проходив МК з виготовлення української, патріотичної символіки.

Працівники центральної бібліотеки презентували виставку "Борці за волю України".

Захисники і захисниці, різні за покликанням, але єдині в прагненні зберегти Українську Державу та захистити своїх дітей від окупанта, ті хто без вагань взяв до рук зброю і самопожертвенно дає відсіч переважаючим силам орди.

Нація, що зростила стільки героїв, стільки відважних лицарів, стільки міцних спин, приречена на Перемогу!

Дякуючи нашим тепличанам зібрано 6 (шість тисяч) грн.

Слава Україні!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень