A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

І етап Обласних спортивних змагань "Олімпійська надія" з волейболу

Дата: 23.10.2023 09:40
Кількість переглядів: 53

     На минулих вихідних у п'яти громадах Вінниччини стартував І етап Обласних спортивних змагань "Олімпійська надія" з волейболу серед юнаків 2009 року народження і молодші (м. Вінниця, м. Погребище, м. Гнівань, м. Ямпіль, смт Теплик), організованому Вінницьким спортивним товариством "Колос".

      Змагання, в яких беруть участь 15 команд ДЮСШ та закладів загальної  середньої освіти територіальних громад області, проходитимуть у три етапи. На першому етапі команди зіграли три тури по колу, за результатами яких визначено 10 найкращих волейбольних колективів (хто здобув І та ІІ місця у першому етапі своїх груп) - учасників другого етапу, який відбудеться            2 грудня. А в заключному, фінальному етапі, 16 грудня, у волейбольному протиборстві зустрінуться три найсильніші юнацькі команди.

     В смт Теплик на базі опорного закладу «Теплицька загальноосвітня школа    І-ІІІ ступенів № 2» відбулись перші волейбольні баталії першого туру в турнірі серед юнаків 2009 р.н. і молодші, "Олімпійська надія" група"Е". Теплицька ДЮСШ -Піщанська ДЮСШ -3:0 (рахунок по партіях), Теплицька ДЮСШ -Бершадська ДЮСШ-0:3, Бершадська ДЮСШ - Піщанська ДЮСШ-3:0.

      Претендентами на головний трофей обласних змагань стали вихованці Вінницької ОСДЮСШ (3 команди), Вінницького ліцею № 20, Брацлавського спортивного ліцею, Бершадської, Гніванської, Жмеринської, Копайгородської, Мурованокуриловецької, Піщанської, Погребищенської, Ямпільської та Теплицької ДЮСШ.  

      Тож бажаємо юним волейболістам змагань без тривог і спортивних здобутків!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень