A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Відбувся благодійний концерт за участю працівників та аматорів народного мистецтва КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини»

Дата: 23.10.2023 14:38
Кількість переглядів: 23

Україна сьогодні переживає найбільше випробування в новітній історії — збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора.

Опір, стійкість та хоробрість наших захисників дають змогу зберегти наш народ і нашу землю. Але... ще потрібні зусилля, потрібне терпіння, ще потрібно боротися. І працювати - кожному на своєму місці.

Тому 20 жовтня в приміщені ЦКіД відбувся благодійний концерт за участю працівників та аматорів народного мистецтва КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини», з метою допомогти нашим воїнам, які знаходяться на Донецькому напрямку.

Ми були приємно вражені тим, що майже повністю був заповнений зал глядачами. Гучні овації та вигуки "Браво", які супроводжувалися після кожного номера, свідчать про те, що культура є важливою частиною життя кожної людини та суспільства в цілому. Саме культура робить людину особистістю. Так, військовий стан обмежує роботу і змушує адаптуватися. Але ми не зупиняємося, а намагаємося своєю працею підтримати наших захисників та неньку Україну.

Спільними зусилями було зібрано 6756грн. , які передані нашим захисникам. Взаємодопомога — один із ключових чинників, завдяки якому українці гідно протистоять російській агресії.

Щира вдячність та низький уклін усім, хто творив і творить історію України, хто відстоює ідеали гідності та свободи, хто сьогодні безстрашно захищає кордони нашої держави.

Слава українському народові! Слава Україні!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень