A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Різдвяно-новорічні заходи

Дата: 27.12.2023 16:00
Кількість переглядів: 21

Два дні поспіль, 26 та 27 грудня 2023 року, у приміщенні КЗ "Центр культури і дозвілля Тепличчини" вирував святковий різдв'яний настрій. Зібралися, як дітки, так і дорослі. Адже це свято яке не знає кордонів ні в часі, а ні в просторі, ні у віці.

«Щедрик» – це мелодія, яку Україна подарувала світові на Різдво. Без цієї пісні, як і без ялинки, неможливо уявити народження Ісуса не тільки в Україні, але далеко за її межами. Весь музичний світ визнав "Щедрик" піснею XX століття і вона красиво та мелодійно прозвучала у виконанні зразкового аматорського хорового колективу "Джерела" комунального закладу Теплицької селищної ради «Теплицька дитяча музична школа», керівник Н. Бойко.

Важлива і незмінна традиція на Різдво — це колядування. Учні опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» заспівали гарних колядок, а всі присутні з радістю їм підспівували. (5-Б клас, вчитель               Н. Коновалюк).

Лунали зі сцени і пісні з побажанням миру, душевної гармонії, веселого настрою, щастя і радості. (викладачі Г. Гуменюк,                О. Драченко, Н. Бойко).

Своєю харизмою та запалом, як завжди, зразковий аматорський хореографічний колектив "Фантазія", підкорив глядачів.(керівник    Л. Юхимчук).

Присутні в залі теж не нудьгували, адже разом із помічницею         Св. Миколая (Т. Котик) відповідали на запитання цікавої “Різдвяної вікторини” та виконували танці - руханки.

Св. Миколай побажав, щоб у кожній родині панувала злагода, у кожній домівці був достаток, на українській землі настала Перемога, а з нею – тисячолітні мир і процвітання.

Всі залишилися задоволені, адже окрім позитивних емоцій і гарного настрою, отримали солодощі від Теплицької селищної ради.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень