A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

У Комунальному закладі "Центр культури та дозвілля Тепличчини" вперше народна артистка України Ольга Сумська та український сучасний театр із виставою «За двома зайцями».

Дата: 17.12.2023 10:49
Кількість переглядів: 80

16 грудня 2023 року актори українського Сучасного театру, перевтілившись у героїв п'єси М. Старицького "За двома зайцями" зі сцени комунального закладу Теплицької селищної ради «Центр культури і дозвілля Тепличчини» тішили нас своїм мистецтвом. У головних ролях відомі українські актори - народна артистка України Ольга Сумська, Сергій Поздняков, Олена Матюшенко, Валентин Мельник.

Пройдисвіт Голохвостий, дурноголова недоучка - Пронька, проворна Химка, недолугі Сірки, довірлива Галя і пряма та щира Секлета, всі образи хоч і були написані Михайлом Старицьким в далекому ХІХ столітті, але й сьогодні актуальні. Барвиста, розкута, безпосередня історія не тільки втішила нас, але й змусила задуматися про справжні та хибні людські цінності.

Було цікаво! Було захопливо! Театр дивовижне мистецтво живе і натхненне.

Частина коштів від вистави буде спрямована на підтримку ЗСУ, це обов'язкова умова для проведення всіх культурно-мистецьких заходів у нашому закладі та для наших гостей виявляється теж. Ось цитата з інтерв'ю Ольги Сумської кременчуцьким журналістам: "Зараз ніхто із артистів не виходить на сцену без цієї умови, а саме - відсотку на потреби ЗСУ. Якщо у нас повна зала, якщо є що задонатити, то ми це робимо. Це велика честь."

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень