A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури

Дата: 04.01.2024 17:15
Кількість переглядів: 18

4 січня 2024 року відбулось засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури закладів освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад.

У рамках засідання учителі-філологи презентували колегам свої доробки щодо реалізації діяльнісного підходу у викладанні української мови та літератури, розвитку критичного мислення, використання сучасних онлайн-ресурсів на уроках словесності.

Директор КУ Теплицької селищної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Світлана Риженко акцентувала увагу присутніх щодо питань проведення сертифікації педагогічних працівників у 2024 році, зауважила на необхідності подолання освітніх втрат, ознайомила з результатами ІІ етапу ХХІХ Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика та ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка.

ОленаЧорнобай, вчителька української мови та літератури Метанівської філії І-ІІ ступенів опорного закладу «Соболівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Соболівської сільської ради» провела змістовний майстер-клас «Використання технологіїсторітелінг на уроках української мови та літератури».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень