A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Новини

День святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят.

День святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро. Сьогодні діти мають відчувати радість і смак дитинства, і ніхто не має права забрати цю магію свята. 19 грудня в усіх закладах освіти громади пройшли заходи до Дня святого Миколая. Учні початкових класів та вихованці дошкільних закладів отримали від народного депутата України Миколи Івановича КУЧЕРА солодкі подарунки. Дякуємо за можливість повірити в чудо!

10:31 20.12.2022

Фінансова підтримка від ЮНІСЕФ

      Сьогодні, в умовах війни, надзвичайно важливою є фінансова підтримка закладів освіти України з боку міжнародної спільноти. Забезпечення комфортних умов для навчання дітей – запорука якості освіти. Вагомою є реалізація спільного з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) проєкту щодо надання фінансової підтримки опорним закладам загальної середньої освіти у 2022-2023 навчальному році.

15:27 13.12.2022

Вітаємо переможницю!

Учениця комунального закладу Теплицької селищної ради «Теплицька дитяча музична школа» поповнила колекцію нагород. Вітаємо переможницю МАРЧЕНКО Анастасію та її викладача Валентину ВОЄВОДУ з найвищим ступенем нагороди ГРАН-ПРІ в ІІ Міжнародному фестивалі мистецтв Avangard в номінації «Образотворче мистецтво». Бажаємо нових досягнень та перемог. Так тримати!

10:26 26.11.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень