A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Новини

Профілактичний захід «PoliceMan - твій друг» та «Безпечні весняні шляхи»

      Інспектором СЮП Гайсинського РУП Галиною Подолян, спільно з начальником СРПП відділення поліції №1 Гайсинського РУП Юрієм Цвігуном та службою з надзвичайних ситуацій, було проведено профілактичний захід з вихованцями дошкільного підрозділу Залузької філії І - ІІ ступенів на тему «PoliceMan - твій друг» та «Безпечні весняні шляхи».

10:37 28.04.2023

Мистецька вітальня «Театр одного актора»

          26 квітня 2023 року в рамках циклу Мистецьких віталень «Театр одного актора» у виставковій Світлиці Вінницького обласного центру народної творчості відбулася зустріч з лауреатом міжнародних та всеукраїнських конкурсів читців Аллою ВОЛИНЕЦЬ (заступником директора КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини»).

11:04 27.04.2023

«SPRING STAR»

        Вітаємо Ангеліну НОСИК, ученицю відділу сольного співу КЗ «Теплицька ДМШ» (викладач Галина Гуменюк), яка стала лауреатом ІІ премії Міжнародного багатожанрового конкурсу «SPRING STAR», котрий нещодавно відбувся за підтримки мистецького об′єднання «Муза».  

13:42 25.04.2023

Перемога у IV Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі «Весняний зорепад 2023»

Вітаємо ученицю відділу сольного співу КЗ «Теплицька ДМШ» Коваленко Яну (викладач Наталія Бойко) із перемогою у IV Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі «Весняний зорепад 2023», - I премія.

16:04 20.04.2023

Виставка «Війна з минувшини й жахіття сьогодення»

Протягом тижня музей Тепличчини відвідали учні Теплицької ЗШ І-ІІІ ступенів №1 5-Б, 6-А та 7- Б класів із своїми вчителями. Вони оглянули виставку «Війна з минувшини й жахіття сьогодення», яка частково демонструє ситуацію на Сході країни. Школярі з захопленням розглядають експонати з часів Другої світової війни і сучасні предмети, привезені нашими волонтерами з бойових позицій, досліджують їх призначення та використання, приміряють тактичні розвантажувальні жилети та предмети амуніції. Власно, аналізуючи сучасну ситуацію, вони зростають гідними синами і донечками своєї країни, котрим творити нову історію.

13:45 14.04.2023

Пасхальні традиції: розпис великодніх яєць

       Великдень – найбільше православне свято, яке символізує торжество віри, перемогу над гріхом та смертю, початок нового життя. Цей день має багато традицій і символів. Одна із таких традицій – це фарбування яєць.       В залежності від стилю фарбування бувають писанки, крашанки, крапанки, дряпанки, тощо. Але написати писанки, наприклад, з використанням воску не всім вдається, оскільки ця справа вимагає багато часу та легких і вмілих рухів. Найпростіше - пофарбувати яйця в розчині з додаванням харчових барвників або наклеїти спеціальні наклейки, але ж інколи хочеться якоїсь оригінальності чи то, навіть, більш святкового декору. Одним з цікавих та незвичних стилів прикрашання великодніх яєць є «Декупаж».

11:58 14.04.2023

Захист проєкту "Весна в цей світ красу несе..."

     Днями учні 5-Б класу опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» (кл.кер.Наветанюк Л.М.) провели захист проєкту "Весна в цей світ красу несе...", у ході його виконання здобувачі освіти організували акцію "Весняні квіти біля школи" з висадження нових сортів нарцисів і троянд на шкільних клумбах, до Міжнародного Дня птахів виготовили годівнички, дослідили особливості весняного обрядового фольклору в нашій державі.

11:36 14.04.2023

«Золота вість Великодня»

        Працівники центральної бібліотеки для дорослих та бібліотеки для дітей КЗ "Центру культури і дозвілля Тепличчини" підготували книжкову виставку - інсталяцію "Золота вість Великодня", присвячена відзначенню одного з найбільших і найсвітліших релігійних свят – Христового Воскресіння.

11:42 13.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень