A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Новини

Семінар для учителів природничого циклу

29 березня 2023 року на базі опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №1» відбувся семінар «Формування педагогічної компетентності у викладанні природничих наук» для учителів природничого циклу закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської територіальних громад.

08:45 30.03.2023

Безпечність харчування

     28 березня на базі опорного закладу «Теплицька загальноосвітня школа        І-ІІІ ступенів № 1» відбулось навчання працівників, відповідальних за  харчування в опорному закладі та його філіях. Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів обговорили разом із Олександром Свєженцевим, головним спеціалістом відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Гайсинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.      Управління безпечністю харчових продуктів у закладі відбувається за системою НАССР із 2020 року. Дбаємо про безпеку харчування, а отже - про здоров'я наших учнів та вихованців. 

14:00 29.03.2023

Запрошуємо на майстер-клас

Напередодні Великодніх свят майстри КЗ "Центр культури і дозвілля Тепличчини" пропонують шанувальникам писанкарського мистецтва відвідати майстер-клас "ПОДІЛЬСЬКА ПИСАНКА". Запрошуємо писати писанки щоденно з 9:00 год. (з понеділка по п’ятницю) та пізнати секрети писанкарства і створити оберіг для своєї родини. Просимо брати із собою декілька білих – не видутих! – яєць, воскові та парафінові свічки. Проведений на майстер-класі час буде дуже пізнавальним і цікавим!

10:18 29.03.2023

Перша зустріч лідерів учнівського самоврядування громади

     Учнівське самоврядування забезпечує комплексний виховний вплив на учнів шляхом їхнього залучення до усвідомленої й систематичної участі у вирішенні важливих питань життя класу, закладу та й громади в цілому, готує учнів до майбутнього самостійного життя, до становлення їх як гідних громадян своєї держави.

08:07 29.03.2023

Чергові перемоги зразкового танцювального колективу "ФАНТАЗІЯ"

       19 березня у Вінниці пройшов Всеукраїнський  багатожанровий фестиваль талантів "SPRING FESTIVAL TALENT",  в якому взяли участь вихованці зразкового танцювального колективу "ФАНТАЗІЯ" Центру культури та дозвілля Тепличчини, керівник -  Людмила ЮХИМЧУК.

08:33 20.03.2023

Вебінар «Нові підходи до викладання предметів мовно-літературної галузі на засадах Концепції Нової української школи»

       17 березня 2023 року відбувся вебінар «Нові підходи до викладання предметів мовно-літературної галузі на засадах Концепції Нової української школи», в якому взяли участь 25 учителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Теплицької та Соболівської ТГ.

08:18 18.03.2023

Робота членів атестаційної комісії ІІ рівня

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації та присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання; це своєрідний підсумок роботи педагогічного працівника за міжатестаційний період.

08:53 16.03.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень