A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Новини

День Незалежності України

В рамках заходів, присвячених відзначенню 32-ї річниці Незалежності України відбулося покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків борців за Незалежність України, які загинули в боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність Батьківщини.

14:28 24.08.2023

   З Днем Української Державності!

Сьогодні у День вшанування пам’яті видатного державотворця Київського князя Володимира Великого та у День Хрещення Київської Руси–України працівниками центральної бібліотеки КЗ Теплицької селищної ради  «Центр культури і дозвілля Тепличчини» було проведено інтелектуальний квіз «Тисячолітній спадок державності» .

16:02 28.07.2023

День Української Державності

28 липня Україна відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення. Історія українського державотворення сягає своїми витоками Руської середньовічної держави, центром якої був Київ. Прийняття князем Київським Володимиром у 988 році християнства стало для України цивілізаційним вибором. Християнство сприяло піднесенню культури, освіти, дало поштовх розвитку кириличної писемності. Саме у день вшанування пам’яті видатного державотворця Київського князя Володимира Великого та у День Хрещення Київської Руси–України встановлено День Української Державності. Наразі цей день вшановуємо 28 липня, але уже наступного року з огляду на перехід Православної Церкви України і Української Греко-Католицької церкви на новий стиль календаря, свято перенесено на 15 липня. Відповідний законопроект внесений Президентом України, Верховна Рада підтримала 14 липня 2023 року. В основі концепції державних заходів до цієї дати – тяглість і спадкоємність державотворчих традицій України від Русі до сьогодення.

09:28 28.07.2023

Інформаційна кампанія від системи безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального та домашнього насильства під час війни

Мета кампанії – висвітлити проблему насильства в умовах війни, поінформувати про можливість отримати кваліфіковану допомогу від держави, у тому числі правову, та мотивувати постраждалих звертатися по допомогу та діяти, щоб захистити себе. 

08:44 29.06.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

15 червня, в День захисту людей похилого віку, у відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання завітали гості - фольклорний театр "Добродеї".

15:22 16.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень