A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Теплицької селищної ради

Новини

Відбувся благодійний концерт за участю працівників та аматорів народного мистецтва КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини»

Україна сьогодні переживає найбільше випробування в новітній історії — збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора.

14:38 23.10.2023

Багатожанровий фестиваль-конкурс талантів "Stars fest"

22-го жовтня у м.Вінниця відбувся багатожанровий фестиваль-конкурс талантів "Stars fest", у якому брав участь зразковий танцювальний колектив "ФАНТАЗІЯ" комунального закладу "Центр культури і дозвілля Тепличчини".

09:42 23.10.2023

І етап Обласних спортивних змагань "Олімпійська надія" з волейболу

     На минулих вихідних у п'яти громадах Вінниччини стартував І етап Обласних спортивних змагань "Олімпійська надія" з волейболу серед юнаків 2009 року народження і молодші (м. Вінниця, м. Погребище, м. Гнівань, м. Ямпіль, смт Теплик), організованому Вінницьким спортивним товариством "Колос".

09:40 23.10.2023

Зональні змагання з футболу

Відповідно до Регламенту обласної Гімназіади серед учнів/учениць закладів загальної середньої освіти Вінницької області 12 жовтня 2023 року в смт Теплик на стадіоні «Старт» відбулися зональні змагання з футболу, в яких взяли участь збірні команди юнаків з Ладижинської, Ободівської, Теплицької та Соболівської територіальних громад.

15:00 13.10.2023

Культурно – мистецька акція "Все буде Україна"

Саме у важкий період для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Тому сьогоднішня культурно – мистецька акція "Все буде Україна", яка відбулася 6 жовтня, проходила з метою допомогти нашим військовим, зокрема 67 ОМБр ДУК (добровольчому українському корпусу) 3-ій бригаді, 2 -му механізованому батальйону.

08:10 09.10.2023

Пам'ятаємо...

Пам’ятати завжди, кому ми завдячуємо кожним новим днем у цій війні... Пам’ятати їх імена... Пам’ятати де і коли вони загинули… Пам’ятати їх обличчя... Пам’ятати про їх родини, які потребують уваги і підтримки… А ще завжди пам’ятати, хто їх вбивав і калічив, шматував їх країну…

16:05 06.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень